چهارشنبه 25 شهريور 1405
کانال سراج24 در ایتاکانال سراج24 در بله
۱۳۹۵/۰۷/۲۰ - ۱۳:۱۲
سرپرست اورژانس کشور عنوان کرد

۶۰ نقطه تهران تحت پوشش اورژانس عاشورایی

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور با اشاه به پوشش مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی توسط اورژانس از آماده باش اورژانس در تمامی مناطق کشور خبر داد و گفت: ۶۰ نقطه تهران پوشش اورژانس عاشورایی صورت می‌پذیرد.

۶۰ نقطه تهران تحت پوشش اورژانس عاشورایی

به گزارش سراج24 ، پیرحسین کولیوند با اشاره به آماده باش نیروهای اورژانس در تمامی مناطق کشور و در پایگاه‌های جاده‌ای و شهری، اظهار داشت: در تمامی مناطق کشور 12 هزار و 700 نیروی اورژانسی برای خدمت دهی به مردم در حالت آماده‌باش هستند.

وی با بیان اینکه نیروهای اورژانسی از روز ابتدایی ماه محرم طرح ویژه دهه نخست محرم را آغاز کردند، افزود: همچنین در تهران بزرگ بیش از 60 نقطه مهم و میادین اصلی  توسط نیروهای اورژانس پوشش داده می‌شود.

سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور عنوان کرد: از ساعت دو بامداد امروز نیز 6 دستگاه آمبولانس پوشش مراسم بیت رهبری را بر عهده گرفتند.

کولیوند با بیان اینکه در روزهای تاسوعا و عاشورا 70 دستگاه آمبولانس حضور دارند، تصریح کرد: 140 تکنسین اورژانس در تکایا و میادین در حالت آماده‌باش هستند.

وی با اشاره به شهادت یکی از نیروهای آتش‌نشانی در شامگاه تاسوعا گفت: همچنین چهار خودروی فرماندهی امروز برای تشییع پیکر این آتش‌نشان دلاور اعزام شده است.

کولیوند خاطرنشان کرد: امیدواریم که روسای هیئت‌ها با نیروهای اورژانس همکاری داشته و محورها را برای تردد آمبولانس ها باز کنند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••